Kada smo birali lokaciju, uzeli smo u obzir sve potrebe i interesovanja savremenih, poslovnih, svestranih i znatiželjnih osoba.
Želeli smo da možete da prošetate do Kombank arene, centra svih bitnih kulturnih i sportskih dešavanja, koja se nalazi na samo 200 metara od hotela. Centar prestonice i sve njene čari su udaljene samo 4 kilometra, a budući da smo prvenstveno poslovni hotel, potrudili smo se da bude blizu i najveća sajamska institucija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, kao i Sava centar, najveći kongresni, kulturni i poslovni centar, udaljen svega 1 kilometar od IN hotela.
Dva najveća tržna centra u Srbiji i regionu, nalaze se u neposrednoj blizini, a kao pažljivi domaćini, mislili smo na to da aerodrom bude dostupan, na svega 9 kilometara udaljenosti od hotela.
Iako u srcu poslovnog centra i bogatog sadržaja, savršenom zvučnom izolacijom smo obezbedili apsolutni mir i tišinu u svim delovima hotela.
Usredsredili smo se na to da dobro opremljene sobe zadovoljavaju različite potrebe gostiju, pa tako da nudimo standardne jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior jednokrevetne i dvokrevetne sobe, junior sobe i delux apartmane, raspoređenih na 7 spratova.


Na vrhu hotela, u popodnevnim časovim, možete se opustiti u intimnoj atmosferi INfinity bara i terase, u kojima smo do sada organizovali brojne after partije i različita porodična i profesionalna dešavanja.

Nakon napornog dana ili uživanja u sadržajima prestonice, na raspolaganju su vam i 2 restorana, 2 bara i fitnes centar, koji smo osmislili tako da sadrži sve ono što je potrebno da biste iz njega izašli kao zadovoljna i relaksirana osoba.

 

Na raspolaganju su vam kardio sprave, saune, hidromasažna kada, relaks deo i različite vrste masaža.
Za poslovne potrebe gostiju, hotel je opremljen sa 5 konferencijskih sala, kapaciteta od 10 do 100 osoba, sa najsavremenijom video i audio opremom i besplatnim bežičnim interentom u čitavom hotelu.
Vrhunska ekspertiza hotelskog poslovanja rezultirala je brojnim inostranim gostima sa raznih strana sveta, koji se zahvaljujući prijatnom pristupu i posvećenosti naših zaposlenih, u IN hotelu osećaju kao kod kuće.
Bilo smo domaćini više ministarskih konferencija, brojnih treninga, seminara, tim bildinga i raznih naučnih skupova. Sa ponosom ističemo i da smo bili domaćini pobedničkih timova na Dejvis kupu i Evropskom rukometnom prvenstvu za žene i muškarce, a gosti hotela bili su i brojni učesnici Evrovizije.
Pošto verujemo u ljubav na prvi pogled i u to da jedan od puteva do srca vodi preko hrane, osmislili smo specijalne pakete za vaše posebne datume. Novogodišnji rani ručak, romantična večera za Dan zaljubljenih, osmomartovski rani ručak i Uskršnji ručak, samo su deo, sada već tradicionalne ponude.

Certificate of Excellence (Sertifikat odličnosti) 2014. na www.Tripadvisor.co.uk i visoka ocena na sajtu www.booking.com, dokaz su da smo desetu godinu zaredom, politikom kontinuiranog kvaliteta i odličnom uslugom, uspeli da dostignemo i održimo kategoriju 4 zvezdice i dobro se pozicioniramo na listi visoko rangiranih hotela.

Dobrodošli u IN hotel, srpski brend po svetskim standardima!